Nowość: linia produktów EasyLine

Robatech rozszerza swoje portfolio o linię produktów EasyLine. W ten sposób firma Robatech zapewnia niewielki, praktyczny system nakładania kleju, który jest łatwy w obsłudze i konserwacji do prostych zastosowań klejów na gorąco. EasyLine umożliwia nakładanie termoplastycznych klejów topliwych o sprawdzonej jakości Robatech.

EasyLine-easy-rio-twist

Tace, pudełka składane, kubki papierowe, torby na lód i podobne produkty można łatwo i bezpiecznie skleić za pomocą EasyLine. Pod nazwą EasyLine kryją się nowe urządzenie do topienia Easy, wąż grzewczy Rio i głowica natryskowa Twist.

„Rozwijając EasyLine, firma Robatech skupiła się na minimalizmie funkcjonalnym, a jednocześnie wprowadziła zupełnie nowe funkcje, które znacznie upraszczają instalację i uruchomienie, a także obsługę i konserwację”, wyjaśnia André Laubacher, odpowiedzialny menedżer produktu w firmie Robatech. „Zaliczają się do nich połączenia typu plug-and-play, a także konserwacja filtra kleju na wężu grzewczym zamiast na głowicy nanoszącej. To sprawia, że system jest tak praktyczny.”