Fen-Tech neden Robatech ile birlikte hareket ediyor

Fen-Tech Industries firması, Robatech’in tutkal uygulama sistemleri ile e-ticarette kullanılan kargo poşetlerinin üretimine yönelik makinelerini daha güvenilir ve sürdürülebilir hale getirdi. Şirket sahibi Derrick Feener, yüksek kaliteli bir tutkal uygulamasının neden bu kadar önemli olduğunu ve Robatech’e olan bu ilgisinin detaylarını anlatıyor.

News-Fen-Tech

Yapışkanlı kapak ve yırtma şeritlerinin kargo poşetlerine uygulanması, tutkallama prosesinde yüksek gereksinimler gerektiriyor. Tutkalın doğru miktarda ve doğru yerde silikon şeridine uygulanabilmesi için yüksek hassasiyet ve kusursuz tekrarlanabilirlik oldukça önemli. Uygulamada, bu noktadan sonra, tutkal soğuduğunda kargo poşeti üzerine silikon yırtma şeridi yapıştırılıyor. “Tutkal uygulaması bu noktada belirleyici bir niteliğe sahip”, diye açıklıyor Feener. “Çünkü silikon şeritler eşit ve tam olarak yerleştirilmediğinde, üretilen kargo poşetleri kullanılamaz ve kusurlu ürün olarak kenara ayrılır.”

Fen-Tech Industries üç yıldır Robatech tutkal uygulama sistemleri ile çalışıyor. Şirket sahibi Derrick Feener iş birliğinden oldukça memnun ve teslim edilen sistemin kalitesinden övgüyle bahsediyor. Detayları videoda bulabilirsiniz.

Canadian Packaging firması ile ilgili haber yazımızı okuyun.

YORUMLAR

0 YORUMLAR