Covid-19 hakkında bilgilendirme

Robatech AG yönetimi, müşterilerine ve ortaklarına Robatech’te müşterilerin ve çalışanların sağlığını korumak için alınan tedbirler ile ilgili olarak bir bilgilendirme mektubu gönderdi.

News-Covid-19-Martin-Meier

Değerli Müşterilerimiz, Değerli Ortaklarımız

Sorumluluk üstleniyoruz
Bizim için hiç bir şey, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğinden daha önemli değildir. Küresel çapta faaliyet gösteren bir işletme olarak, henüz krizin başındayken Çin’de özel bir görev komitesi kurmuştuk. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını koruma altına almak için Muri/İsviçre’deki genel merkezimizde ve dünya çapındaki iştiraklerimizde birçok önlemler aldık. Doğrudan montaj, lojistik ve mal girişinde çalışmayan kişiler, evden çalışmaya devam edecek. Saha çalışanlarımızın korunması için değişken vardiya ve mola zamanları getirdik. Böylelikle size ve çalışanlarımıza karşı yükümlülüklerimizi üstleniyoruz.

Sizin için buradayız
Her zamanki gibi müşterilerimizin hizmetindeyiz. Üretimimiz devam ediyor ve yedek parçalar mevcuttur. Dünya çapındaki lojistik güzergahlarındaki aksamalara rağmen, biz ve dünyanın her yerindeki temsilciliklerimiz her zamanki gibi size hizmet vermeye devam etmeye çalışıyoruz. Mevcut durumu devamlı olarak değerlendiriyor, önlemlerimizi buna göre uyarlıyoruz ve tedarikçilerimizle sürekli temas halindeyiz. Tüm çabalarımıza rağmen, her şey bizim elimizde değil. Tedarik zincirinde bir darboğaz meydana gelecek olursa, sizinle ortak bir çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyor olacağız. Ayrıca ilaç ve gıda sanayisi müşterilerimize mevcut durumda özel bir statü vermeyi görev biliyoruz. Bu şekilde insanlarımıza temel hayati ürün tedarikini sağlamak için katkıda bulunmak istiyoruz.

Sizin için buradayız
Küresel satış ve servis personelimiz bu zamanda da öngörülen kuralları yerine getirmek için hizmetinizde. Bilinen, kolay iletişim yollarımız sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir sorunda lütfen bizimle irtibata geçin. Birbirimiz için yardıma hazır olmak ve birlikte pragmatik çözümler bulabilmek önemlidir.

Size en kısa zamanda tekrar alıştığımız şekilde hizmet verebilmeyi umuyor, sağlıklı günler ve bu krizi başarıyla atlatabilmeyi diliyoruz.

Saygılarımızla,
Martin Meier