• Robatech innovations
  • Robatech innovations

Velkommen til Robatech Nordic i Norge

Robatech er din globale partner innenfor alt limpåføringsutstyr. Vi er den ledende produsent av påføringssystemer til både varmt og kaldt lim i ulike industrier. Effektiv og nøyaktig påførings-teknologi for industriell liming er vårt kjerneområde. Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre allsidige produkter, løsninger og service i forbindelse med limpåføring.

Vi har delt opp informasjonen i 6 klart definerte kategorier. Hvert tema er bare et klikk unna. Hver boks inneholder et kort resymé om emnet, så du selv ser hva det handler om. Den detaljerte informasjonen om emnet er på engelsk, Robatech’s offisielle kommunikasjons-språk. Du er naturligvis velkommen til å kontakte oss personlig, og vi er klare til at bistå deg. Du kan finne våre kontakt-opplysninger nederst til høyre på denne siden.

Hot melt application systems

ROBATECH HOME

Aktuelle kampanjer, nye produkter, utstillinger m.m. Dette kan du lese alt om på vår hjemmeside. Som service- og teknologi-leder i limteknologi og limpåførings-systemer, er vi dynamiske og innovative. Vi informerer løpende våre kunder om alle viktige oppdateringer rundt limpåføringer.
Cold glue application systems

Industrielt limpåføringsutstyr

Hver industri-sektor har sine egne kriterier og behov med hensyn til limpåføringer. Hotmelt (varmt lim) eller kaldt lim, punkt-, strek- eller spray-liminger, eller laminering – hurtig og nøyaktig. På bakgrunn av en modulopbygget produkt-struktur og spesielle utviklinger til påføringer av industrielle liminger, er vi i stand til å tilby allsidige og individuelle løsninger til limpåføringer.
Operation

Hot melt (varmt lim)

Robatech tilbyr forskjellige hotmelt-systemer til påføring av thermoplastiske og reaktive lim. Som produsent av grønt limutstyr, satser vi på miljøvennlige og holdbare integrerte systemer. Smelteprosessen, varmeslangene og limpistolene er gjort tilsvarende energi-optimert.
Hot melt application systems

Kaldt lim

Robatech tilbyr forskjellige innovative påføringssystemer for kaldt lim med eller uten kvalitetssikring til forarbeide og kontinuerlig påføring av flytende kaldt lim. En trykktank eller pumpeteknologi med tilhørende limslanger sørger for optimal transport av limet. Høy-kvalitets limpistoler sikrer en nøyaktig limpåføring med et lavt energiforbruk.
Controls

Limsystemer – Service

Robatech prioriterer service høyt og tilbyr installasjon, reparasjon, vedlikehold og support av alle merker av limutstyr. Gjennom vårt globale nettverk med 62 avdelinger er vi alltid tett på våre kunder. Med den individuelle RobaPlus service-kontrakten sikrer vi optimal drift av alle limpåføringssystemer.
Controls

Robatech Nyheter

Vi informerer jevnlig våre kunder om aktiviteter, utviklinger og nyheter – I korte og oversiktelige nyhetsbrev. Vi har forskjellige kanaler til rådighet. Du kan følge oss på de sosiale medier, så har du førstehåndskunnskap om våre nyheter. Ved å se våre produkter og brukervideoer får du se hvordan produktene fungerer. Bruker-rapporter viser hvordan våre løsninger fungerer i praksis.

About Robatech

Robatech with headquarters in Switzerland, is a worldwide leading manufacturer of high-quality application systems for industrial glue application. Our precise adhesive application equipment supports our customers in different industries in the efficient processing of hot melt adhesive and cold glue. As service and technology leader for green adhesive application solutions, we count on sustainability. Our products – manufactured partly using solar energy - are energy- and consumption-optimized and thus reduce environmental pollution. Gluing technology. Global and close. We are present in 61 countries. Our Robatech representation in your country is looking forward to answering any questions you may have regarding your adhesive application.

Robatech Nordic NO AS
Hvervenmoveien 45
3511 Hønefoss


Phone:
E-Mail:


+47 32 14 23 75
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Xing
  • YouTube
  • Twitter