• palletstabilisatie
  • palletstabilisatie

Welkom bij Robatech B.V. Gluing Technology, Nederland

Robatech is uw wereldwijde partner voor alle lijmapparatuur. Wij zijn een toonaangevende producent van hotmelt- en koudlijmsystemen voor diverse industrieën. Efficiënte en nauwkeurige applicatietechniek voor lijmen in de industrie is onze kernactiviteit. Wij informeren u graag over onze veelzijdige producten, oplossingen en services rondom uw lijmapparatuur.

Wij hebben de informatie in 6 overzichtelijke categorieën ingedeeld. Met één muisklik op een box gaat u direct naar het betreffende onderwerp. Elke box bevat een korte samenvatting van het onderwerp, zodat u direct weet waarover het gaat. De specifieke informatie over de onderwerpen is beschikbaar in het Engels – de officiële voertaal van Robatech. U kunt natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen. Onze experts staan voor u klaar. U vindt onze contactgegevens rechts onder aan de pagina.

Hot melt application systems

ROBATECH HOME

Lopende campagnes, nieuwe producten, deelname aan beurzen en nog veel meer. Op onze homepage leest u er alles over. Als service- en technologieleider op het gebied van lijmtechniek en lijmdoseersystemen zijn wij dynamisch en innovatief. Wij informeren doorlopend en altijd up-to-date over alles wat belangrijk is rondom lijmapplicaties.
Cold glue application systems

Industriële lijmapparatuur

Elke bedrijfstak kent zijn eigen criteria en eisen met betrekking tot lijmapplicaties. Hotmelt of koudlijm, dot-applicatie, een lange lijn of een compleet oppervlak van lijm voorzien – snel en nauwkeurig. Dankzij de modulaire productopbouw en speciale toepassingsontwikkelingen voor het opbrengen van lijm bij industriële toepassingen bieden wij veelzijdige en individuele lijmapplicatieoplossingen.
Operation

Hotmelt

Robatech biedt diverse producten voor hotmelt lijmsystemen voor thermoplastische en reactieve smeltlijmen (tank melt units). Als producent van “groene” lijmapparatuur leveren wij milieuvriendelijke en duurzaam geïntegreerde systemen. Het smeltproces, de verwarmde slangen en applicatiekoppen zijn dienovereenkomstig energie-efficiënt uitgelijnd.
Hot melt application systems

Cold Glue

Voor de verwerking en continue toepassing van vloeibare koudlijm biedt Robatech innovatieve koudlijmsystemen met en zonder Quality Assurance. Druk of pomptechnologie zorgt voor optimaal lijmtransport. Hoogwaardige applicatiekoppen garanderen een exacte lijmopbrenging met een laag energieverbruik.
Controls

Lijmsystemen - Service

Robatech is serviceleider en verzorgt installatie, reparatie, onderhoud en ondersteuning voor alle merken lijmapparatuur. Via het wereldwijd netwerk van 62 vestigingen zijn wij altijd dichtbij onze klanten. Met het individuele servicecontract RobaPlus garanderen wij het optimaal functioneren van alle lijmapplicatiesystemen.
Controls

Robatech News

Regelmatig informeren wij onze klanten kort en bondig over onze activiteiten, ontwikkelingen en nieuwe zaken. Daarvoor zijn diverse kanalen beschikbaar. Volg ons op social media, zodat u het nieuws uit de eerste hand krijgt. In onze product- en gebruikersvideo's ziet u hoe onze oplossingen werken. Praktische gebruikersrapporten tonen onze oplossingen in de praktijk.

Over Robatech

Robatech, met het hoofdkantoor in Zwitserland, is een wereldwijde toonaangevende fabrikant van hoog kwalitatieve applicatie systemen voor industriële lijmopbrenging. Onze nauwkeurige lijm applicatie apparatuur ondersteunt onze klanten in diverse industrieën in het efficiënt verwerken van hot melt en koudlijm. As service- en technologie leider voor groene lijm applicatie oplossingen, vertegenwoordigen we duurzaamheid. Onze producten – deels verwaardigd met zonne-energie – zijn energie- en verbruiks-geoptimaliseerd en derhalve reduceren ze milieu belasting. Lijmtechniek. Globaal en dichtbij. Wij zijn vertegenwoordigd in 61 landen. De Robatech vertegenwoordiging in uw land staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, die u op het gebied van lijm applicatie heeft.

Robatech B.V.
Mollevite 5
NL - 6931 KE Westervoort


Phone:
Fax:
E-Mail:


+31 26 319 01 10
+31 26 319 01 11
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Xing
  • YouTube
  • Twitter