Questions?

Questions:

Contact

MAY WE CONTACT YOU?
Our experts will be happy to assist you.

 • 360° GLUING

  360° GLUING

  Combines collaborative robots and addhesive application systems
  to automate manual gluing processes.
 • NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  The fast hot-melt addhesive application head for toght spaces in the graphic, packaging and converting industry.
 • EASY AND SMART CONTROL

  Straightforward system integration? Central control and monitoring of gluing processes? Our integrated all-in-one platform offers all this.
 • STABLE AND SAFE PALLETIZING

  Swiss animal feed manufacturer UFA AG dispenses with plastic and once again relies on reliable hot melt adhesive application for fully automatic palletizing.
 • NEW PRODUCT EDGEPRO

  NEW PRODUCT EDGEPRO

  Coating head for high-quality edge banding

Välkommen till Robatech Nordic i Sverige

Robatech är din globala partner för all limutrustning. Vi är en ledande tillverkare av smältlims- och kallimssystem för olika industrier. Effektiv och exakt appliceringsteknik för industriell limning är vårt kärnområde. Vi berättar gärna mer om våra mångsidiga produkter, lösningar och service vad gäller limapplicering.

Vi har delat upp informationen i 6 tydligt organiserade kategorier. Ett mus-klick på en ruta tar dig direkt till respektive ämne. Varje ruta innehåller en kort sammanfattning över ämnet, så att du omedelbart vet vad det handlar om. Den specifika informationen om ämnena är på engelska – Robatechs officiella kommunikationsspråk. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss personligen och vi är redo att hjälpa dig. Du kan hitta våra kontaktuppgifter längst ner till höger på denna sidan.

ROBATECH HOME

Aktuella kampanjer, nya produkter, utställningar och mycket mer. Du kan läsa allt om detta på vår hemsida. Som service- och teknologiledare inom limteknik och limappliceringssystem, är vi dynamiska och innovative. Vi informerar våra kunder kontinuerligt om viktiga uppdateringar som gäller limappliceringar.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Robatech erbjuder innovativa lösningar för effektiv limapplicering för olika användningsområden. Mängden möjliga processer ger anpassade lösningar för jämn och exakt limapplicering. Med våra produkter och system erbjuder vi lämpliga lösningar för en mängd olika användningsområden. Genom vårt breda utbud och vår långa erfarenhet kan vi täcka samtliga behov.

PRODUKTER

Robatech-produkter bidrar genom sin höga kvalitet och tillförlitlighet till en ökning av den totala verkningsgraden hos industriella produktionsprocesser. Våra precisa limappliceringslösningar hjälper kunder inom många olika industrigrenar vid effektiv bearbetning och applicering av varmlim samt kallim och optimerar limprocessen. Som tillverkare av "gröna" limapparater levererar vi miljövänliga och hållbart integrerade system.

Industriell limutrustning

Varje industri har sina egna kriterier och krav när det gäller limappliceringar. Smältlim (hotmelt) eller kallim, punkt-, sträng- eller spraylimning, eller laminering – snabbt och precist. Tack vare en modulär produktstruktur och speciella utvecklingar för industriella appliceringar, kan vi erbjuda mångsidiga och individuella lösningar när det gäller limappliceringar.


Limsystem – Service

Robatech har stor fokus på service och erbjuder installationer, reparationer, underhåll och support av alla märken gällande limutrustningar. Genom vårt globala nätverk av 62 avdelningar, är vi alltid nära våra kunder. Med det individuella serviceavtalet RobaPlus garanterar vi en optimal funktion av alla limappliceringssystem.

Robatech nyheter

Vi informerar våra kunder regelbundet om våra aktiviteter, utvecklingar och nyheter – i korta och koncisa format. Vi har olika kanaler till vårt förfogande. Du kan följa oss på sociala medier och därmed få alla nyheter direkt i första hand. Genom att titta på våra produkt- och användar-videos kan du se hur våra produkter fungerar. Praktiska användarrapporter visar hur våra lösningar fungerar i praktiken.


Robatech AG
Pilatusring 10
5630 Muri
Schweiz
Tel +41 56 675 77 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LinkedIn Xing Youtube Twitter swiss quality