Questions?

Questions:

Contact

MAY WE CONTACT YOU?
Our experts will be happy to assist you.

 • 75 % LESS PLASTIC WRAP

  75 % LESS PLASTIC WRAP

  The switch to AntiSlip Gluing pallet stabilization is a complete success
  for Swissmill’s oat and hull mill.

 • 50 % LESS ADHESIVE

  50 % LESS ADHESIVE

  Dots replace beads: Turkish machine builder, DMS Osman Çubuk Makine Ltd. Şti,
  developed fast, economical tray former with Robatech

 • VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  Ready for the next step?
  Take advantage of our new adhesive melter. Discover the Smart Terminal and FlexPort.

Välkommen till Robatech Nordic i Sverige

Robatech är din globala partner för all limutrustning. Vi är en ledande tillverkare av smältlims- och kallimssystem för olika industrier. Effektiv och exakt appliceringsteknik för industriell limning är vårt kärnområde. Vi berättar gärna mer om våra mångsidiga produkter, lösningar och service vad gäller limapplicering.

Vi har delat upp informationen i 6 tydligt organiserade kategorier. Ett mus-klick på en ruta tar dig direkt till respektive ämne. Varje ruta innehåller en kort sammanfattning över ämnet, så att du omedelbart vet vad det handlar om. Den specifika informationen om ämnena är på engelska – Robatechs officiella kommunikationsspråk. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss personligen och vi är redo att hjälpa dig. Du kan hitta våra kontaktuppgifter längst ner till höger på denna sidan.

ROBATECH HOME

Aktuella kampanjer, nya produkter, utställningar och mycket mer. Du kan läsa allt om detta på vår hemsida. Som service- och teknologiledare inom limteknik och limappliceringssystem, är vi dynamiska och innovative. Vi informerar våra kunder kontinuerligt om viktiga uppdateringar som gäller limappliceringar.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Robatech erbjuder innovativa lösningar för effektiv limapplicering för olika användningsområden. Mängden möjliga processer ger anpassade lösningar för jämn och exakt limapplicering. Med våra produkter och system erbjuder vi lämpliga lösningar för en mängd olika användningsområden. Genom vårt breda utbud och vår långa erfarenhet kan vi täcka samtliga behov.
Produkter

PRODUKTER

Robatech-produkter bidrar genom sin höga kvalitet och tillförlitlighet till en ökning av den totala verkningsgraden hos industriella produktionsprocesser. Våra precisa limappliceringslösningar hjälper kunder inom många olika industrigrenar vid effektiv bearbetning och applicering av varmlim samt kallim och optimerar limprocessen. Som tillverkare av "gröna" limapparater levererar vi miljövänliga och hållbart integrerade system.

Industriell limutrustning

Varje industri har sina egna kriterier och krav när det gäller limappliceringar. Smältlim (hotmelt) eller kallim, punkt-, sträng- eller spraylimning, eller laminering – snabbt och precist. Tack vare en modulär produktstruktur och speciella utvecklingar för industriella appliceringar, kan vi erbjuda mångsidiga och individuella lösningar när det gäller limappliceringar.


Limsystem – Service

Robatech har stor fokus på service och erbjuder installationer, reparationer, underhåll och support av alla märken gällande limutrustningar. Genom vårt globala nätverk av 62 avdelningar, är vi alltid nära våra kunder. Med det individuella serviceavtalet RobaPlus garanterar vi en optimal funktion av alla limappliceringssystem.

Robatech nyheter

Vi informerar våra kunder regelbundet om våra aktiviteter, utvecklingar och nyheter – i korta och koncisa format. Vi har olika kanaler till vårt förfogande. Du kan följa oss på sociala medier och därmed få alla nyheter direkt i första hand. Genom att titta på våra produkt- och användar-videos kan du se hur våra produkter fungerar. Praktiska användarrapporter visar hur våra lösningar fungerar i praktiken.


Robatech AG
Pilatusring 10
5630 Muri
Schweiz
Tel +41 56 675 77 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LinkedIn Xing Youtube Twitter swiss quality