Questions?

Questions:

Contact

MAY WE CONTACT YOU?
Our experts will be happy to assist you.

 • 75 % LESS PLASTIC WRAP

  75 % LESS PLASTIC WRAP

  The switch to AntiSlip Gluing pallet stabilization is a complete success
  for Swissmill’s oat and hull mill.

 • 50 % LESS ADHESIVE

  50 % LESS ADHESIVE

  Dots replace beads: Turkish machine builder, DMS Osman Çubuk Makine Ltd. Şti,
  developed fast, economical tray former with Robatech

 • VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  Ready for the next step?
  Take advantage of our new adhesive melter. Discover the Smart Terminal and FlexPort.

Velkommen til Robatech Nordic i Norge

Robatech er din globale partner innenfor alt limpåføringsutstyr. Vi er den ledende produsent av påføringssystemer til både varmt og kaldt lim i ulike industrier. Effektiv og nøyaktig påførings-teknologi for industriell liming er vårt kjerneområde. Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre allsidige produkter, løsninger og service i forbindelse med limpåføring.

Vi har delt opp informasjonen i 6 klart definerte kategorier. Hvert tema er bare et klikk unna. Hver boks inneholder et kort resymé om emnet, så du selv ser hva det handler om. Den detaljerte informasjonen om emnet er på engelsk, Robatech’s offisielle kommunikasjons-språk. Du er naturligvis velkommen til å kontakte oss personlig, og vi er klare til at bistå deg. Du kan finne våre kontakt-opplysninger nederst til høyre på denne siden.

ROBATECH HOME

Aktuelle kampanjer, nye produkter, utstillinger m.m. Dette kan du lese alt om på vår hjemmeside. Som service- og teknologi-leder i limteknologi og limpåførings-systemer, er vi dynamiske og innovative. Vi informerer løpende våre kunder om alle viktige oppdateringer rundt limpåføringer.


ANVENDELSER

Robatech tilbyr innovative løsninger for en effektiv påføring av lim i mange ulike anvendelser. Mangfoldige mulige prosesser krever samordnede løsninger for en jevn og nøyaktig påføring av lim. Med våre produkter og systemer tilbyr vi egnede løsninger for mange ulike anvendelser. Vårt brede utvalg i porteføljen og vår omfattende erfaringen, gjør oss i stand til å dekke alle krav.
PRODUKTER

PRODUKTER

Robatech produkter bidrar til en økning i den totale effektiviteten for industrielle produksjonsprosesser på grunn av sin høye kvalitet og pålitelighet. Våre presise løsninger for påføring av lim hjelper kundene i mange forskjellige industrier med effektiv bearbeiding og påføring av både varmt lim og kaldt lim og optimaliserer limingen. Som produsent av «grønne» limeenheter leverer vi miljøvennlige og bærekraftige integrerte systemer.

Industrielt limpåføringsutstyr

Hver industri-sektor har sine egne kriterier og behov med hensyn til limpåføringer. Hotmelt (varmt lim) eller kaldt lim, punkt-, strek- eller spray-liminger, eller laminering – hurtig og nøyaktig. På bakgrunn av en modulopbygget produkt-struktur og spesielle utviklinger til påføringer av industrielle liminger, er vi i stand til å tilby allsidige og individuelle løsninger til limpåføringer.


Limsystemer – Service

Robatech prioriterer service høyt og tilbyr installasjon, reparasjon, vedlikehold og support av alle merker av limutstyr. Gjennom vårt globale nettverk med 62 avdelinger er vi alltid tett på våre kunder. Med den individuelle RobaPlus service-kontrakten sikrer vi optimal drift av alle limpåføringssystemer.

Robatech Nyheter

Vi informerer jevnlig våre kunder om aktiviteter, utviklinger og nyheter – I korte og oversiktelige nyhetsbrev. Vi har forskjellige kanaler til rådighet. Du kan følge oss på de sosiale medier, så har du førstehåndskunnskap om våre nyheter. Ved å se våre produkter og brukervideoer får du se hvordan produktene fungerer. Bruker-rapporter viser hvordan våre løsninger fungerer i praksis.


Robatech AG
Pilatusring 10
5630 Muri
Schweiz
Tel +41 56 675 77 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LinkedIn Xing Youtube Twitter swiss quality