Questions?

Questions:

Contact

MAY WE CONTACT YOU?
Our experts will be happy to assist you.

 • VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  Ready for the next step?
  Take advantage of our new adhesive melter. Discover the Smart Terminal and FlexPort.
 • 360° GLUING

  360° GLUING

  Combines collaborative robots and addhesive application systems
  to automate manual gluing processes.
 • NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  The fast hot-melt addhesive application head for toght spaces in the graphic, packaging and converting industry.
 • EASY AND SMART CONTROL

  Straightforward system integration? Central control and monitoring of gluing processes? Our integrated all-in-one platform offers all this.
 • NEW PRODUCT EDGEPRO

  NEW PRODUCT EDGEPRO

  Coating head for high-quality edge banding

Welkom bij Robatech B.V. Gluing Technology, Nederland

Robatech is uw wereldwijde partner voor alle lijmapparatuur. Wij zijn een toonaangevende producent van hotmelt- en koudlijmsystemen voor diverse industrieën. Efficiënte en nauwkeurige applicatietechniek voor lijmen in de industrie is onze kernactiviteit. Wij informeren u graag over onze veelzijdige producten, oplossingen en services rondom uw lijmapparatuur.

Wij hebben de informatie in 6 overzichtelijke categorieën ingedeeld. Met één muisklik op een box gaat u direct naar het betreffende onderwerp. Elke box bevat een korte samenvatting van het onderwerp, zodat u direct weet waarover het gaat. De specifieke informatie over de onderwerpen is beschikbaar in het Engels – de officiële voertaal van Robatech. U kunt natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen. Onze experts staan voor u klaar. U vindt onze contactgegevens rechts onder aan de pagina.

ROBATECH HOME

Lopende campagnes, nieuwe producten, deelname aan beurzen en nog veel meer. Op onze homepage leest u er alles over. Als service- en technologieleider op het gebied van lijmtechniek en lijmdoseersystemen zijn wij dynamisch en innovatief. Wij informeren doorlopend en altijd up-to-date over alles wat belangrijk is rondom lijmapplicaties.

APPLICATIES

Robatech biedt innovatieve lijmoplossingen voor efficiënte lijmapplicatie in een breed scala van toepassingen. De verscheidenheid aan processen vereist gecoördineerde oplossingen voor een gelijkmatige en exacte applicatie van lijm. Met onze producten en systemen bieden wij passende oplossingen voor tal van applicaties. Door het brede aanbod van ons portfolio en de uitgebreide ervaring zijn wij in staat om aan alle eisen te voldoen.

PRODUCTEN

Robatech producten dragen bij aan het verhogen van de algehele efficiëntie van industriële productieprocessen door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze nauwkeurige lijmapplicatie-oplossingen ondersteunen klanten bij het efficiënt verwerken en aanbrengen van hotmelt en koudlijm en optimaliseren het verlijmingsproces. Als producent van “groene” lijmapparatuur leveren wij milieuvriendelijke en duurzaam geïntegreerde systemen.

Industriële lijmapparatuur

Elke bedrijfstak kent zijn eigen criteria en eisen met betrekking tot lijmapplicaties. Hotmelt of koudlijm, dot-applicatie, een lange lijn of een compleet oppervlak van lijm voorzien – snel en nauwkeurig. Dankzij de modulaire productopbouw en speciale toepassingsontwikkelingen voor het opbrengen van lijm bij industriële toepassingen bieden wij veelzijdige en individuele lijmapplicatieoplossingen.


Lijmsystemen - Service

Robatech is serviceleider en verzorgt installatie, reparatie, onderhoud en ondersteuning voor alle merken lijmapparatuur. Via het wereldwijd netwerk van 62 vestigingen zijn wij altijd dichtbij onze klanten. Met het individuele servicecontract RobaPlus garanderen wij het optimaal functioneren van alle lijmapplicatiesystemen.

Robatech News

Regelmatig informeren wij onze klanten kort en bondig over onze activiteiten, ontwikkelingen en nieuwe zaken. Daarvoor zijn diverse kanalen beschikbaar. Volg ons op social media, zodat u het nieuws uit de eerste hand krijgt. In onze product- en gebruikersvideo's ziet u hoe onze oplossingen werken. Praktische gebruikersrapporten tonen onze oplossingen in de praktijk.


Robatech AG
Pilatusring 10
5630 Muri
Schweiz
Tel +41 56 675 77 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LinkedIn Xing Youtube Twitter swiss quality