Questions?

Questions:

Contact

MAY WE CONTACT YOU?
Our experts will be happy to assist you.

 • VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  VISION - THE NEW DIMENSION IN GLUING

  Ready for the next step?
  Take advantage of our new adhesive melter. Discover the Smart Terminal and FlexPort.
 • 360° GLUING

  360° GLUING

  Combines collaborative robots and addhesive application systems
  to automate manual gluing processes.
 • NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  NEW: SPEEDSTAR COMPACT

  The fast hot-melt addhesive application head for toght spaces in the graphic, packaging and converting industry.
 • EASY AND SMART CONTROL

  Straightforward system integration? Central control and monitoring of gluing processes? Our integrated all-in-one platform offers all this.
 • STABLE AND SAFE PALLETIZING

  Swiss animal feed manufacturer UFA AG dispenses with plastic and once again relies on reliable hot melt adhesive application for fully automatic palletizing.
 • NEW PRODUCT EDGEPRO

  NEW PRODUCT EDGEPRO

  Coating head for high-quality edge banding

Velkommen til Robatech Nordic i Danmark

Robatech er din globale partner indenfor alt limpåføringsudstyr. Vi er den ledende producent af påføringssystemer til både varm og kold lim i forskellige industrier. Effektiv og nøjagtig påførings-teknologi for industriel limning er vores kerne-område. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vore alsidige produkter, løsninger og service i relation til limpåføring.

Vi har opdelt informationen i 6 klart definerede kategorier. Et klik med musen på en boks bringer dig direkte til emnet. Hver boks indeholder et kort resumé over emnet, så du straks ved hvad det handler om. Den detaljerede information om emnet er på engelsk, Robatech’s officielle kommunikations-sprog. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os personligt, og vi er klar til at hjælpe dig. Du kan finde vore kontakt-oplysninger nederst til højre på denne side.

ROBATECH HOME

Aktuelle kampagner, nye produkter, udstillinger m.m. Dette kan du læse alt om på vores hjemmeside. Som service- og teknologi-leder i limteknologi og limpåførings-systemer, er vi dynamiske og innovative. Vi informerer løbende vore kunder om alle vigtige opdateringer omkring limpåføringer.

ANVENDELSER

Robatech tilbyder innovative løsninger til en effektiv påføring af klæbemiddel til mange forskellige anvendelser. Mangfoldigheden af mulige processer kræver afstemte løsninger for en jævn og præcis klæbemiddelpåføring. Med vores produkter og systemer tilbyder vi egnede løsninger til talrige forskellige anvendelser. Takket være den brede opstilling af vores portefølje og vores omfattende erfaring er vi i stand til at dække samtlige krav.
PRODUKTER

PRODUKTER

Robatech-produkter bidrager, takket være deres høje kvalitet og pålidelighed, til øget samlet virkningsgrad i industrielle produktionsprocesser. Vores præcise klæbemiddelopløsninger hjælper kunder i mange forskellige industrier til effektiv forarbejdning og påføring af både varmlim og koldlim samt optimering af klæbeprocessen. Som producent af "grønne" klæbemidler leverer vi miljøvenlige og bærbart integrerede systemer

Industrielt limpåføringsudstyr

Hver industri-sektor har sine egne kriterier og behov med hensyn til limpåføringer. Hotmelt (varm lim) eller kold lim, punkt-, streg- eller spray-limninger, eller laminering – hurtigt og nøjagtigt. På baggrund af en modulopbygget produkt-struktur og specielle udviklinger til påføringer af industrielle limninger, er vi i stand til at tilbyde alsidige og individuelle løsninger til limpåføringer.


Limsystemer – Service

Robatech prioriterer service højt og tilbyder installation, reparationer, vedligeholdelse og support af alle mærker af limudstyr. Gennem vores globale netværk med 62 afdelinger er vi altid tæt på vore kunder. Med den individuelle RobaPlus service-kontrakt sikrer vi optimal drift af alle limpåføringssystemer.

Robatech Nyheder

Vi informerer jævnligt vore kunder omkring aktiviteter, udviklinger og nyheder – I korte og overskuelige nyhedsbreve. Vi har forskellige kanaler til rådighed. Du kan følge os på de sociale medier, så du kan være på forkant med vore nyheder. Ved at se vore produkter og brugervideoerne kan du se hvordan vore produkter fungerer. Bruger-rapporter viser hvordan vore løsninger fungerer i praksis.


Robatech AG
Pilatusring 10
5630 Muri
Schweiz
Tel +41 56 675 77 00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LinkedIn Xing Youtube Twitter swiss quality