• Banner Empack 2

Robatech op de Empack 2018 in Utrecht

Ontdek de toekomst van lijmen in de verpakkingstechnologie op onze stand. Niet zomaar lijmen, lijmen met perfectie, service en kwaliteit – zoals het in de verpakkingsindustrie verwacht wordt! Daarom “Gluing with Perfection”.

Perfect lijmen betekent dus niet alleen een lijmspoor goed en precies opbrengen. Dit betekent ook service, begeleiding en training. Wij organiseren trainingen en workshops om onze kennis met onze klanten te delen. Qualilty Assurance voor de beste resultaten van verpakkingsmaterialen. Onderhoudscontracten voor systeemcontinuïteit. Tevens werken wij intensief met onze klanten samen om de beste oplossingen samen te stellen.

Het is onze doelstelling de systemen van onze klanten perfect en betrouwbaar te laten lopen om uitval en stilstand ten alle tijden te vermijden en daarbij de beste resultaten te bereiken. Daarmee wordt lijmen pas perfect.

Wij zijn de enige officiële leverancier in Nederland en België van originele Robatech apparatuur, onderdelen en geautoriseerde service. Onze systemen komen direct van de Robatech fabriek in Zwitserland. Ons personeel wordt direct door het hoofdkantoor in Zwitserland opgeleid en ondersteund. Wij zijn écht Robatech!

empack Nederland 2018 tickets

Wat laten we zien?

Of het nu gaat om primaire verpakking, eindverpakking, transportverpakking of vouw-kartonnage. Ook voor uw proces hebben we een oplossing als het gaan om industrieel lijmen. Maar het gaat nog verder. Ook de veiligheid en duurzaamheid staan voorop.

Veiligheid in de vorm van RobaFeed3 met GlueFill – het automatische vulsysteem van granulaat – nooit meer verbranden, tijd besparen én maximale systeem beschikbaarheid. Een kleine aanpassing, eenvoudig op uw bestaande system te installeren – met grote voordelen!

Duurzaamheid in de vorm van AntiSlip Gluing – het stabiliseren van paletten met lijm. Daardoor is het omwikkelen van paletten met veel folie niet meer nodig. En ook geen kartonnen tussenlagen meer. Dat spaart een hoop materiaal en afval, hetgeen niet alleen beter is voor het milieu, maar ook veel kosten spaart. Een kleine aanpassing, eenvoudig op uw bestaande system te installeren – met grote voordelen!

Industrieel lijmen in de vorm van Concept Stream of JumboFlex – samen met de lijmkoppen, SX LongLife, AX en SpeedStar dé hotmelt lijmsystemen in de verpakkings- en vouwkartonnage industrie. Niet alleen efficiënt maar ook veilig en duurzaam door talrijke snufjes.

Groen en duurzaam produceren, veiligheid voor de medewerker, integratie van de systemen. Praat met ons mee over deze ontwikkelingen.

GRATIS TICKETS

About Robatech

Robatech with headquarters in Switzerland, is a worldwide leading manufacturer of high-quality application systems for industrial glue application. Our precise adhesive application equipment supports our customers in different industries in the efficient processing of hot melt adhesive and cold glue. As service and technology leader for green adhesive application solutions, we count on sustainability. Our products – manufactured partly using solar energy - are energy- and consumption-optimized and thus reduce environmental pollution. Gluing technology. Global and close. We are present in 61 countries. Our Robatech representation in your country is looking forward to answering any questions you may have regarding your adhesive application.

Robatech B.V.
Mollevite 5
NL - 6931 KE Westervoort


Phone:
Fax:
E-Mail:


+31 26 319 01 10
+31 26 319 01 11
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Xing
  • YouTube
  • Twitter