• business

  Robatech at
  interpack 2017

  Take a look!

  May 4 - 10, 2017 in Düsseldorf
  Halle 11, booth F68

 • Image003

  Innovations

  ”For many years Robatech has offered
  us innovative products, which
  allow trend-setting functions.“

  Dr. Klaus-Peter Ruf,
  Transnova-RUF Verpackungs-
  und Palettiertechnik GmbH
 • Image003

  Global Service

  ”With Robatech, we do have a
  worldwide reliable partner, which
  is close by and immediately available
  after commissioning of our machines.“

  Cesare Cornalba,
  Rotomac IMS Deltamatic S.p.A.
 • Image003

  Industry 4.0

  ”Robatech adhesive units can
  be integrated perfectly into our
  machines and communicate all
  necessary information in real
  time to the control center.“

  Ralf Schubert, Gerhard Schubert
  GmbH Verpackungsmaschinen
 • business

 • business

Velkommen til Robatech Nordic i Danmark

Robatech er din globale partner indenfor alt limpåføringsudstyr. Vi er den ledende producent af påføringssystemer til både varm og kold lim i forskellige industrier. Effektiv og nøjagtig påførings-teknologi for industriel limning er vores kerne-område. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vore alsidige produkter, løsninger og service i relation til limpåføring.

Vi har opdelt informationen i 6 klart definerede kategorier. Et klik med musen på en boks bringer dig direkte til emnet. Hver boks indeholder et kort resumé over emnet, så du straks ved hvad det handler om. Den detaljerede information om emnet er på engelsk, Robatech’s officielle kommunikations-sprog. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os personligt, og vi er klar til at hjælpe dig. Du kan finde vore kontakt-oplysninger nederst til højre på denne side.

Hot melt application systems

ROBATECH HOME

Aktuelle kampagner, nye produkter, udstillinger m.m. Dette kan du læse alt om på vores hjemmeside. Som service- og teknologi-leder i limteknologi og limpåførings-systemer, er vi dynamiske og innovative. Vi informerer løbende vore kunder om alle vigtige opdateringer omkring limpåføringer.
Cold glue application systems

Industrielt limpåføringsudstyr

Hver industri-sektor har sine egne kriterier og behov med hensyn til limpåføringer. Hotmelt (varm lim) eller kold lim, punkt-, streg- eller spray-limninger, eller laminering – hurtigt og nøjagtigt. På baggrund af en modulopbygget produkt-struktur og specielle udviklinger til påføringer af industrielle limninger, er vi i stand til at tilbyde alsidige og individuelle løsninger til limpåføringer.
Operation

Hot melt (varm lim)

Robatech tilbyder forskellige hotmelt-systemer til påføring af thermoplastiske og reaktive lime. Som producent af grønt limudstyr, satser vi på miljøvenlige og holdbare integrerede systemer. Smelteprocessen, varmeslangerne og limpistolerne er gjort tilsvarende energi-optimerede.
Hot melt application systems

Kold lim

Robatech tilbyder forskellige innovative påføringssystemer for kold lim med eller uden kvalitetssikring til forarbejdning og kontinuerlig påføring af flydende kold lim. En tryktank eller pumpeteknologi med tilhørende limslanger sørger for den optimale transport af limen. Høj-kvalitets limpistoler sikrer en nøjagtig limpåføring med et lavt energi forbrug.
Controls

Limsystemer – Service

Robatech prioriterer service højt og tilbyder installation, reparationer, vedligeholdelse og support af alle mærker af limudstyr. Gennem vores globale netværk med 62 afdelinger er vi altid tæt på vore kunder. Med den individuelle RobaPlus service-kontrakt sikrer vi optimal drift af alle limpåføringssystemer. Med vores “Registrer dit limanlæg” program, kan vore kunder desuden få fordele af vore attraktive betingelser både nu og på længere sigt.
Controls

Robatech Nyheder

Vi informerer jævnligt vore kunder omkring aktiviteter, udviklinger og nyheder – I korte og overskuelige nyhedsbreve. Vi har forskellige kanaler til rådighed. Du kan følge os på de sociale medier, så du kan være på forkant med vore nyheder. Ved at se vore produkter og brugervideoerne kan du se hvordan vore produkter fungerer. Bruger-rapporter viser hvordan vore løsninger fungerer i praksis.

About Robatech

Robatech with headquarters in Switzerland, is a worldwide leading manufacturer of high-quality application systems for industrial glue application. Our precise adhesive application equipment supports our customers in different industries in the efficient processing of hot melt adhesive and cold glue. As service and technology leader for green adhesive application solutions, we count on sustainability. Our products – manufactured partly using solar energy - are energy- and consumption-optimized and thus reduce environmental pollution. Gluing technology. Global and close. We are present in 61 countries. Our Robatech representation in your country is looking forward to answering any questions you may have regarding your adhesive application.

Robatech Nordic DK ApS
Industridalen 2
DK-8870 Langå


Phone:
Fax:
E-Mail:


+45 86 46 14 00
+45 86 46 14 41
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • Xing
 • YouTube
 • Twitter